De pootarrdappelen zijn gearriveerd

Posted on

Afhalen zaterdag 2 maart van 10.00 tot 12.00 uur.

Beste tuinders,
De warmste februari ooit heeft veel van onze leden naar buiten gelokt om de tuinen klaar te maken voor het nieuwe seizoen. In kassen en op zolders wordt al druk voorgezaaid en tijdens de maandelijkse tuinbijeenkomsten (elke laatste zaterdag van de maand) blijkt dat iedereen weer uitkijkt naar het nieuwe tuinjaar. ‘Wanneer komen de aardappelen’ is een veelgehoorde vraag.
Deze week is het winkelteam druk bezig met het afwegen en verpakken van de pootaardappelen. Heeft u aardappelen besteld, dan kunt u deze afhalen op zaterdag 2 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de winkel op de Breedeweg. Daar kunt u ook terecht voor scherp geprijsde meststoffen, potgrond, compost en tuingereedschap.
Vergeten aardappelen te bestellen? Van een aantal soorten hebben wij wat extra in voorraad genomen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.
Ondanks de verruimde openingstijd van de winkel kan het zijn dat u door de verwachte drukte even moet wachten. Daarom staat in onze aangrenzende ontmoetingsruimte de koffie klaar. Een goede gelegenheid om met ervaringsdeskundigen van gedachten te wisselen of gewoon voor de gezelligheid.

Top

Was u te laat met het bestellen van pootaardappelen? Van de meeste soorten hebben wij nog voorraad. Verkrijgbaar in de tuinwinkel op complex Breedeweg op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Sluiten