Een clusterdag ‘De Bloemen’

Posted on

Waar komt dit woord nu weer vandaan zult u denken.
Welnu, op afgelopen zaterdag 7 mei kwamen op tuincomplex ‘De Bloemen’ een drietal zaken samen waardoor het een drukte van belang was op het tuincomplex.

Drie activiteiten op één dag/ochtend dan zult u begrijpen dat we bijna niet onderdoen voor een gemiddeld klein winkelcentrum. Wat een gezellige boel.

VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100

VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100

Een aantal leden kwam voor de tuindienst. Maar liefst 8 mensen waren hiervoor aanwezig dus er kon een hoop nuttig werk verzet worden. Wat natuurlijk ook gebeurd is. Het resultaat mocht er dan ook weer zijn. Chapeau!

Verder had de complexleider een inloopspreekuur georganiseerd in combinatie met een gereedschap onderhouddag. Nou, daar werd positief op gereageerd en de dienstdoende onderhoudsmannen hadden hun handen meer dan vol.
Kruiwagens met lekke banden of compleet vastgelopen assen werden aangeboden en dan nog maar niet gesproken over de kromme harken, stompe schoffels, scheppen en de loszittende handvaten van dit soort gereedschap. Werk zat!

Natuurlijk was er volop koffie, thee en meegebrachte versgebakken cake waar eenieder zichtbaar van genoot. Als men dan ook nog prachtig weer heeft dan kan zo’n dag niet meer stuk.

Het tuinteam

Top

Was u te laat met het bestellen van pootaardappelen? Van de meeste soorten hebben wij nog voorraad. Verkrijgbaar in de tuinwinkel op complex Breedeweg op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Sluiten