Paaseieren zoeken

Posted on

Zoals u waarschijnlijk allemaal heeft meegekregen vond er op tweede Paasdag een Paasei zoekactie plaats op tuincomplex De Bloemen.

In totaal hadden twintig kleine deelnemertjes zich aangemeld om, de door de Paashaas en zijn twee hulpjes verstopte eieren, samen met vader en moeder of  opa en oma te gaan zoeken.
Iedereen was keurig op tijd en het was een drukte van belang dus ging het zoeken op tijd van start 11.00 uur.
De kinderen werden in twee groepen verdeeld, de allerkleinste mochten als eerst gaan zoeken en daarna de wat oudere kinderen, zij lopen immers harder.

Wat  ontbrak bij de vliegerwedstrijd afgelopen zomer was op tweede Paasdag ruimschoots aanwezig. WIND !!!

Er stond een dikke zuidwesten wind die bij vlagen zelfs stormkracht bereikte met ook nog de daarbij behorende regenbuien.
Dit maakte het voor de kinderen echter niet minder spannend.
Na een goed half uur/drie kwartier waren de meeste kinderen al in het bezit van twee vers gekookte eitjes, eitje nummer 1 en eitje nummer 2.
Op vertoon van deze twee eitjes waren er voor de kinderen twee presentjes te weten een flinke chocolade Paashaas en presentje met nog meer lekkers.

Ook ouders opa’s en oma’s werden verrast met heerlijke versgebakken appeltaart en cake met de daarbij behorende koffie en thee verder was er voor de kinderen natuurlijk limonade.
Wij van het tuinteam De Bloemen kunnen u verzekeren dat het gezellig was alhoewel het clubgebouw pijnlijk te klein bleek waardoor zelfs de werkplaats open moest om iedereen een beetje beschutting te kunnen bieden tegen de regen en wind.

Kortom het was een geslaagde ochtend zie de reacties !

Het tuinteam De Bloemen

Top

Was u te laat met het bestellen van pootaardappelen? Van de meeste soorten hebben wij nog voorraad. Verkrijgbaar in de tuinwinkel op complex Breedeweg op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Sluiten