Lezing ‘Alle beestjes helpen’

Posted on

Beste Groene Vrienden

Op woensdagavond 8 mei verwelkomt Groei & Bloei u in de zaal van Ter Coulsterkerk in Heiloo.Onze spreker, Marc Siepman vertelt ons dan over alles wat er onder de grond leeft. Vooral over die héééle kleine ‘beestjes’ die ervoor zorgen dat plant en dier boven de grond zo’n goed leven kunnen hebben. Wij kunnen ook niet zonder die hele kleine ‘beestjes’. En ze zijn dus niet eng en niet vies. Ze zijn van levensbelang.  

Deze talloze organismen – bacteriën, schimmels, protozoa, nematoden, mijten, slakken en wormen – zijn er in verbijsterende aantallen en diversiteit. In anderhalf uur vertelt Marc wat ze met elkaar te maken hebben. Hoe je ze kunt helpen zodat zij ons weer helpen. Wat doen al die ‘beestjes’ dan voor ons? Dat horen wij allemaal van Marc. Het adres waar u moet zijn is op Holleweg 111 in Heiloo. De zaal van is om 19.30 uur open. De lezing start om 20.00 uur en is voor leden van Groei & Bloei gratis, niet-leden betalen 3 Euro.  U bent van harte welkom, namens Groei & Bloei Wessel van Schagen.  

Top

Was u te laat met het bestellen van pootaardappelen? Van de meeste soorten hebben wij nog voorraad. Verkrijgbaar in de tuinwinkel op complex Breedeweg op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Sluiten