Nieuwjaarsreceptie 2016

Posted on

Op zaterdagmiddag 9 januari bood het bestuur van ATV Castricum de leden de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje elkaar een voorspoedig 2016 te wensen. De bijeenkomst vond plaats in ons clubgebouw op het complex Breedeweg. In afwijking van voorgaande jaren, toen de receptie begon om 11.00 uur, had het bestuur dit jaar gekozen voor een latere aanvangstijd, namelijk 15.00 uur. De aanvankelijke vrees dat dit latere tijdstip de opkomst negatief zou beïnvloeden bleek onterecht. Reeds vóór de officiële opening meldden zich de eerste gasten en in de loop van de middag bezochten 70 à 80 leden de receptie. De oliebollen, die Arnold Broekmeijer naar een eeuwenoud geheim familierecept ook dit jaar weer had gebakken, gingen tot de laatste op.

Om half vier was het tijd voor de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter. Herman Schreijer blikte terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en de kansen en bedreigingen die ons in 2016 wachten. Hij riep op om, met respect voor elkaar, samen aan de toekomst te blijven werken.

Daarna werd er nog lang gepraat over tuinen, schoffelen, de kwaliteit van de mest, de kinderen, de kleinkinderen en andere belangrijke zaken. Er was fris, wijn en bier en ook aan hartige hapjes was gedacht.

De organisatie was voor het 15e jaar(!) in handen van Siem Bakkum, die werd bijgestaan door een team van enthousiaste vrijwilligers. Volgend jaar draagt Siem het stokje over aan iemand anders. Siem ,bedankt voor de succesvolle nieuwjaarsrecepties in al die jaren. We zullen je missen, maar hopen je nog vaak als gast terug te zien.

Fred Bavius

Top

Was u te laat met het bestellen van pootaardappelen? Van de meeste soorten hebben wij nog voorraad. Verkrijgbaar in de tuinwinkel op complex Breedeweg op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Sluiten