Pootaardappelen bestellen!

Posted on

Het nieuwe jaar nadert, de zaadgidsen van Garant zijn verspreid en het aanbod van pootaardappelen voor 2021 is bekend. Van de verleden jaar aangeboden rassen hebben wij er drie uit het assortiment gehaald, de Irene, de Orlane en de Frieslander BIO. De belangstelling voor Irene is in de loop der jaren steeds verder teuggelopen, de Orlane en Frieslander BIO zijn dit jaar niet meer verkrijgbaar bij onze leveranciers.

Nieuw in ons assortiment zijn de Texla, een late aardappel met een hoge resistentie tegen Phytophtora en de Vitabella BIO, een vroege biologische aardappel die vergelijkbaar is met de biologische Frieslander.

De soorten Nicola en Alouette kunnen vanaf 6 januari 2021 niet meer worden besteld. Andere soorten kunnen nog worden besteld tot 20 januari via de webwinkel of met de formulieren die beschikbaar zijn in de clubhuizen van Breedeweg en De Bloemen of bij de complexleiders van Castricummerwerf en Haagscheweg. Uw bestelling wordt naar verwachting geleverd in maart 2021. Bestellers krijgen daarover bericht.

Top