Stalmest bestellen

Posted on

Ook dit jaar kan er weer stalmest worden besteld. Voor het eerst kan dat via onze nieuwe webwinkel, die -als onderdeel van een nieuwe winkelformule- in fasen zal worden uitgebreid.

De mest zal, evenals vorig jaar, worden gecollecteerd bij kleinschalige veehouderijen in Noord-Holland en Friesland door de firma Denneman, die deze in november zal afleveren op de complexen Breedeweg en De Bloemen en in februari 2019 op de complexen Castricummerwerf en Haagscheweg. Op De Bloemen wordt de mest geleverd op grote hopen op de kopse kanten van de paden aan de Korte Brakersweg (fietspad). Op de complexen Breedeweg en Castricummerwerf wordt de mest geleverd langs het hoofdpad en op Complex Haagscheweg op dezelfde plaatsen als voorgaande jaren. De mest kost dit jaar € 23,50 per kuub. Eén kuub is voldoende voor 100 à 125 m2 tuin.

Om te bestellen gaat u naar Mest bestellen of naar het menu ‘Bestellingen’ -> ‘Winkel’ op de website van ATV Castricum. Daar klikt u op de afbeelding van de mest en vervolgens op de afbeelding voor het gewenste complex. De naam van het complex verschijnt als u de cursor op de afbeelding houdt. Daarna kiest u voor het gewenste aantal kubieke meters en klikt u op IN WINKELMAND Op het volgende scherm controleert u uw bestelling en past deze desgewenst aan. Dan klikt u op DOORGAAN NAAR AFREKENEN.

Op het blad ‘Afrekenen’ vult u de ontbrekende gegevens in en klikt u op de toets BESTELLING PLAATSEN. U ontvangt dan een bevestiging van uw bestelling op uw  e-mail adres. Uw bestelling is pas definitief nadat het verschuldigde bedrag is ontvangen op rekeningnummer NL17RABO 0123 4556 26 t.n.v. ATV Castricum.

Uiterste besteldatum:

Breedeweg en De Bloemen 28 oktober 2018
Castricummerwerf en Haagscheweg 5 januari  2019

Top