Van de bestuurstafel

Posted on

Beste tuinvrienden van ATV Castricum,

Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering is er een nieuw bestuur gekozen en benoemd. Het bestuur is sindsdien vele malen bijeen geweest om elkaar te leren kennen en om een beleid voor de toekomst te formuleren. De kernwaarde van een goed functionerend bestuur is vertrouwen. Helaas is er tussen enkele bestuursleden geen constructieve samenwerking mogelijk gebleken en is er op dit gebied geen eenheid gecreëerd. Dit heeft geresulteerd dat onze voorzitter Ruud Pannekeet en de bestuursleden Petra van Hartskamp en Piet van Gelderen hun portefeuilles beschikbaar hebben gesteld. Wij betreuren hun beslissing. We zullen dus op zoek moeten naar een nieuwe voorzitter en twee bestuursleden.
Heeft u tijd beschikbaar en zou u willen besturen in het belang van onze vereniging ATV Castricum?
Meldt u dan aan!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op.

Het bestuur.
Fred Bavius, Ans Martens, Piet Koper en Bob Kolenbrander

 

ATV Castricum, 09 augustus 2018

Top

Was u te laat met het bestellen van pootaardappelen? Van de meeste soorten hebben wij nog voorraad. Verkrijgbaar in de tuinwinkel op complex Breedeweg op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Sluiten