Castricummerwerf

Dit tuincomplex leunt bijna tegen de bedrijfspanden aan van de Castricummerwerf. Hierdoor is het er echter niet minder gezellig!
Soms is het zelfs heel makkelijk als je een boutje of moertje mist, even naar de bouwmarkt en het probleem is opgelost.

Het tuincomplex De Castricummerwerf is een tuincomplex wat 28 tuinen telt en geleid word door een complexleider en zeker, door goede communicatie, ook door de tuinders zelf.
De tuinders bestaan uit een gezonde mix van mannen en vrouwen die hier met heel veel plezier hun hobby uitoefenen.

Nog niet zo lang geleden (2012) werd dit tuincomplex i.v.m. bouwplannen verhuist van de ene kant naar de andere kant van de weg waar de tuinders opnieuw moesten beginnen, een verhuizing die overigens vlekkeloos is verlopen.
Zwaar materieel werd ingezet om het clubgebouw (voorzien van alle tuinders gemakken) te verplaatsen, de nieuw toegewezen oppervlakte moesten opnieuw worden ingedeeld en nieuwe tuinen uitgereikt , wie wat waar en vergeet niet ! alle toegewezen tuinen moest opnieuw gecultiveerd worden.
Een enorme klus !
De flexibiliteit  van zowel de complexleider als de tuinders heeft er toe geleid dat dit hele project goed is verlopen en de tuinders er weer tevreden tuinieren op hun eigen   tuintje.
Zo tevreden dat er voorlopig, zoals het er nu uitziet, geen tuinen vrij zijn.

Dat hindert natuurlijk niets want u bent vrij om te komen kijken en zich toch te blijven informeren via de website, of bij de complexleider, of er zicht is op een vrij komende tuin.

U bent van harte welkom !

Voor informatie kunt u contact opnemen met Frans Vlaarkamp, (complexleider)

Top