Castricummerwerf


Dit tuincomplex leunt bijna tegen de bedrijfspanden aan van de Castricummerwerf. Hierdoor is het er echter niet minder gezellig!
Soms is het zelfs heel makkelijk als je een boutje of moertje mist. Even naar de bouwmarkt en het probleem is opgelost.

Het tuincomplex Castricummerwerf is een tuincomplex dat 28 tuinen telt en geleid word door een complexleider en zeker, door goede communicatie, ook door de tuinders zelf.
De tuinders zijn een gezonde mix van mannen en vrouwen die hier met heel veel plezier hun hobby uitoefenen.

In 2012 werd dit tuincomplex i.v.m. bouwplannen verhuisd van de ene kant naar de andere kant van de weg waar de tuinders opnieuw moesten beginnen, een verhuizing die overigens vlekkeloos is verlopen. Zwaar materieel werd ingezet om het clubgebouw (voorzien van alle tuinders-gemakken) te verplaatsen, de nieuw toegewezen oppervlakte moest opnieuw worden ingedeeld en nieuwe tuinen uitgereikt. Wie wat waar en vergeet niet ! alle toegewezen tuinen moesten opnieuw gecultiveerd worden. Een enorme klus !
De flexibiliteit  van alle betrokkenen heeft er toe geleid dat dit hele project goed is verlopen en de tuinders er weer tevreden tuinieren op hun eigen tuintje. Zo tevreden dat nieuwe gegadigden voor een tuin soms op de wachtlijst moeten worden geplaatst.

Dat hoeft u er natuurlijk niet van te weerhouden om te komen kijken en zich te blijven informeren via de website, of bij de complexleider, of er zicht is op een vrijkomende tuin.

U bent van harte welkom !

Top