Clubgebouw De Bloemen opgeknapt

Posted on

keuken 1Dat het clubgebouw op De Bloemen een interne opknapbeurt nodig had zal waarschijnlijk niemand bestrijden. Het oude keukentje had zijn beste tijd gehad en was niet handig in het gebruik.
Bovendien is het aantal bezoekers van het clubgebouw toegenomen, dus moest er wat gebeuren.

Nu weet u dat Breus en Frans scharrelaars zijn. Zij liepen tegen een keuken op die kon worden opgehaald in Heemskerk. Dat hebben ze geweten!

Op een zaterdagochtend om 10 uur begonnen met het demonteren van de aangeboden keuken en om 7 uur ’s avonds waren ze klaar.

De keuken, die gedemonteerd is, was veel te groot. Er kon echter een deel gebruikt worden bij een verbouwing van een woning waar de onderkasten en apparatuur prima tot zijn recht kwamen. Twee vliegen in 1 klap dus!
Na twee weken in de middaguren klussen is het geheel eindelijk klaar voor gebruik.

Breus en Frans hebben in het clubgebouw een aardig keukentje gemaakt waar eenieder gebruik van kan maken. Het is een verrassend geheel geworden. U gaat het dit seizoen zeker zien of, beter nog, er gebruik van maken.
De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een waterkoker, Senseo-apparaat, groot koffiezetapparaat en jawel: er staat zelfs een kleine magnetron waarin u eventueel een meegebracht koud hapje kunt opwarmen.

Wel vragen wij u, mocht u van deze faciliteiten gebruik maken, om het clubgebouw weer netjes te verlaten. Dus zelf de afwas doen en alles weer op zijn plek. Net als thuis.

Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een oudere in het clubgebouw aanwezig zijn in verband met veiligheidsregels.

Verder vinden wij het helemaal niet erg dat u zelf, indien u eraan denkt, af en toe bijdraagt aan het gebruik van bijvoorbeeld koffie en thee.

Veel plezier met het gebruik van het clubgebouw!

Het Tuinteam

keuken 2

Top